{FIX} Teredo-tunnelointilaite ei voi käynnistyä

How to effectively deal with bots on your site? The best protection against click fraud.
  • Benny Largo
    1. heinäkuuta 2020 klo 4.49

    Kokeilin vaihetta 1 (regedit) ja se näyttää toimineen. Kiitos, että teit helppolukuisen oppaan kuvilla. Myös tämän sivuston kommentit ovat erittäin hyödyllisiä. Ilmoitan sinulle, jos minulla on muita ongelmia, mutta nyt vaiheessa 1 (regedit) Internet toimii taas.

    Vastaa

  • Mo Jo
    22.2.2020 klo 15.20

    Kaksi ensimmäistä osaa näytti toimivan. Se jää piiloon, mutta se on siellä. Viileä.

    Vastaa

  • Chris
    13.9.2019 klo 04.00

    Kiitos, regedit ja uudelleenkäynnistys toimi tickity boo.

    Vastaa

  • JimV
    22.3.2019 klo 20.19

    KIITOS PALJON – tuo tietty häiriö oli haitannut Win7Ult-työpöytääni kuukausien ajan, eikä mikään muut niin sanotut "asiantuntija"-sivustot (mukaan lukien MS) osoittautuivat merkityksellisiksi tai hyödyllisiksi, mutta tämä korjaus teki töitä!

    Vastaa

    • JimV
      26.3.2019 klo 21:57

      No, se toimi hienosti, mutta ongelma oli ilmaantunut uudelleen, kun tarkistin Laitehallinnan aiemmin tänään, joten minun piti tehdä rekisterin muokkaus uudelleen. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen lippu ja virhekoodi olivat poissa, joten toistaiseksi kaikki on kunnossa. Jatkan tarkistamista säännöllisesti, mutta tietyn sovittimen toiminnan ajoittaisen häiriön aiheuttajana voi olla jotain muuta.

      Vastaa

    • JimV
      27. maaliskuuta 2019 klo 12.07

      Lisäpäivitys – huomasin, että kaksi palvelua kyseisellä koneella ("Peer Networking Grouping" ja "Peer Name Resolution Protocol") eivät olleet aloitettiin, ja yhdessä monista muista tätä asiaa koskevista säikeistä nämä kaksi palvelua tunnistettiin mahdollisiksi lisäsyyllisiksi ongelma. Joten olen vaihtanut ne molemmat "manuaalisista" "automaattisiin" ja käynnistänyt uudelleen - Laitehallinnassa ei ole lippuja, ja seuraan sitä säännöllisesti ja katson, onko korjausten yhdistelmä lopulta ratkaissut ongelman hyvä.

      Vastaa

  • Terri W
    17. helmikuuta 2019 klo 17.34

    Sain sen ensimmäistä kertaa, kun noudatin ohjeitasi. Kiitos paljon

    Vastaa

  • Prasad KVV
    23. lokakuuta 2018 klo 14.13

    Kiitos
    Ensimmäinen vaihe suoritettu onnistuneesti

    Vastaa

  • joe
    29. syyskuuta 2018 klo 23:33

    kiitos paljon

    Vastaa

  • UDX
    19. heinäkuuta 2018 klo 9.13

    Kiitos ☺
    ♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠
    se toimii…… !
    ♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠♥♦♣♠

    Vastaa

  • Nonso
    22. kesäkuuta 2018 klo 6.31

    Ei voi kiittää tarpeeksi

    Vastaa

  • Ai Burritt
    10. maaliskuuta 2017 klo 13:53

    Kiitos isälleni, joka kertoi minulle tämän sivuston aiheesta, tämä sivusto on todella merkittävä

    Vastaa

  • Mark
    9. joulukuuta 2016 klo 19.03

    Tämä ei valitettavasti toiminut minullakaan. En myöskään saa mitään järkeä Microsoftin tuesta.
    Tällaisissa tilanteissa hanki yksinkertaisesti Pirate Copy Of Crap Windows ja asenna se uudelleen. Toimii aina

    Vastaa

  • Trish
    21. syyskuuta 2016 klo 1:58

    Kiitos!

    Vastaa

  • peredo
    12. elokuuta 2016 klo 18.09

    Hei minulle ratkaisu tuli toiselta sivustolta, mutta he eivät sanoneet ensimmäistä osaa nyt teredo.. Vaihtoehto on kadonnut, vaikka tein kaiken tarkoitan ipv6:ta… Ja näytän piilotetut laitteet.
    Onko siis olemassa ratkaisua sen jalostukseen ja sen keltaisen värin ratkaisemiseen?

    Vastaa

    • lakonst
      13. elokuuta 2016 klo 9.59

      @perede: Yritä asentaa Teredo Adapter > uudelleen Teredo-tunnelointisovittimen asentaminen

      Vastaa

  • Isaiah Garcia
    25. kesäkuuta 2016 klo 12:16

    http://imgur.com/wjXkSEW
    Ongelmani on, että "DisabledComponents" ei näy oikeassa ruudussa, koska monet opetusohjelmat viittaavat toisin.

    Vastaa

    • lakonst
      25. kesäkuuta 2016 klo 13.13

      @Isaiah Garcia: Napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa (oikeassa ruudussa) ja valitse Uusi > DWORD-arvo. Nimeä se "DisabledComponents" (ilman lainausmerkkejä). Aseta sitten arvotiedot 0:ksi.
      Käynnistä tietokone uudelleen ja kerro tulokset.

      Vastaa

  • Muhammad Affan
    24. kesäkuuta 2016 klo 7.21

    Kiitos kulta :-)

    Vastaa

  • Billal Dwika w
    13. kesäkuuta 2016 klo 9.28

    Kiitos paljon!!! Olet paras

    Vastaa

  • Smulik
    12. kesäkuuta 2016 klo 12:43

    Olet kuningas!
    Vietin yli 4 tuntia yrittäessäni ratkaista tätä kiusallista ongelmaa.
    Suurin osa ponnisteluistani keskittyi tietokoneen ja reitittimen sammuttamiseen ja uudelleenkäynnistykseen, mutta mikään ei auttanut.
    Epätoivosta otin yhteyttä Internet-palveluntarjoajani tekniseen tukikeskukseen, ja miljoonien testien jälkeen minä minulle kerrottiin, että verkkokorttini on palanut ja että minun pitäisi ottaa yhteyttä tietokoneteknikkoon huolehtimaan siitä tietokone.
    Turhautuneena ja raivoissani päätin yrittää löytää verkosta maininnan tästä ongelmasta, joten sain selityksenne.
    Hyvin yksinkertainen ja yksityiskohtainen selitys, joka seurasi minua askel askeleelta lopulta täydelliseen ongelman ratkaisuun.
    Siksi halusin kiittää teitä niin sydämellisesti ja sanoa, että hyvin tehty!
    Autat minua todella paljon, Shmulik.

    Vastaa

  • Prinssi
    11. kesäkuuta 2016 klo 6.24

    Yritin kaikkia yllä olevia vaiheita, keltainen huutomerkki katosi, mutta en silti pysty muodostamaan yhteyttä wifi-verkkoon. se näyttää WiFi-käyttäjät, mutta ei hyväksy salasanaa

    Vastaa

    • lakonst
      11. kesäkuuta 2016 klo 11.14

      @Prinssi: 1. Irrota reititin virtalähteestä 30 sekunniksi. Yritä sitten muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoon. tai 2. Lataa ja asenna uusimmat ohjaimet WiFi-korttiisi.

      Vastaa

  • Dan
    7. kesäkuuta 2016 klo 9.45

    Se toimi, kiitos paljon

    Vastaa

  • Karvainen
    2. kesäkuuta 2016 klo 17:44

    kiitos paljon xxx

    Vastaa

  • Freddy Towers
    24. toukokuuta 2016 klo 15.42

    Kiitos tuhannesti, veli! Omani korjattiin vaiheessa 1. Hengenpelastaja!

    Vastaa

  • Hendr.
    19. toukokuuta 2016 klo 13.27

    Kiitos paljon veli… se toimii minulle,,

    Vastaa

  • Normaali
    5. toukokuuta 2016 klo 16.02

    Kiitos toimii….

    Vastaa

  • Andrew
    14. huhtikuuta 2016 klo 13.15

    Teredo tunnelointiadapteri on hyvä, kiitos. Minulla on kuitenkin edelleen ongelma verkkotulostimessa.

    Vastaa

  • Herra herra
    13. huhtikuuta 2016 klo 7.41

    Ok, tein kaiken yllä olevan, mutta vaiheen 3 jälkeen en näe Teredo Tunneling Pseudo Interfacea luettelossa, vaikka olisin napsauttanut Näytä piilotetut laitteet. Mitään ideoita?

    Vastaa

    • lakonst
      13. huhtikuuta 2016 klo 12.04

      @Herra herra: Anna kaikki vaiheessa 3 mainitut komennot.

      Vastaa

      • Herra herra
        13. huhtikuuta 2016 klo 18.48

        Tein sen kaiken. Pseudo-käyttöliittymä ei näy.

        Vastaa

  • billy
    13. huhtikuuta 2016 klo 1.09

    hyvää työtä! kiitos

    Vastaa

  • el mustachio
    6. huhtikuuta 2016 klo 10.12

    En löydä käytöstä poistettuja komponentteja TCPIP6/Parametersista… Ole hyvä ja auta!

    Vastaa

    • lakonst
      6. huhtikuuta 2016 klo 16.04

      @el mustachio: Napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa (oikeassa ruudussa) ja valitse Uusi > DWORD-arvo. Nimeä se "DisabledComponents" (ilman lainausmerkkejä). Aseta sitten arvotiedot 0:ksi.

      Vastaa

  • Malesia
    30. maaliskuuta 2016 klo 6.51

    se on hyvin tehty ohje!!!
    kiitos jakamisesta admin!!
    kiitos adminille!!

    Vastaa

  • Clifton Jamison
    10. maaliskuuta 2016 klo 12.39

    Kiitos hyvin tehdyistä ohjeista. Käytin niitä ja nyt Teredossani ei ainakaan ole keltaista kolmiota. Luulen, että siellä, missä käytän, ei ole IPV6:ta. Tila näyttää, että se on oletusyhdyskäytävä "tyhjä".

    Vastaa

  • Phillip Burdine
    8. maaliskuuta 2016 klo 23.50

    Rekisterin muokkaaminen toimi täydellisesti, kiitos.

    Vastaa

  • Marcin
    5. maaliskuuta 2016 klo 8.26

    Kiitos Lakonst,

    Tarkistin sen ennen teredo-korjausta ja saan aina IP-osoitteen automaattisesti. Se ei silti toimi. Yritän skannata tietokoneeni.

    Vastaa

  • Marcin
    4. maaliskuuta 2016 klo 15.59

    Minulla oli ongelmia tetedon kanssa (koodi 10) ja Internet-yhteyden kanssa (Wi-Fi hotellissa ja ystävien talossa) keltainen huutomerkki alavalikosta. Tein vaiheen 1 ja tetedo on ok, mutta minulla on edelleen keltainen huutomerkki alavalikosta, enkä silti pääse Internetiin. Mitä voin tehdä enemmän?

    Vastaa

    • lakonst
      4. maaliskuuta 2016 klo 20.40

      @Marcin: Kokeile näitä vaiheita:
      1.Siirry kohtaan Verkko- ja jakamiskeskus > Muutossovittimen ominaisuudet.
      2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Wi-Fi-verkkoasi ja valitse Ominaisuudet
      3. Valitse TCPIP IPv4 -protokolla > Ominaisuudet
      4. Valitse "Hae IP-osoite automaattisesti" ja "Hae DNS-palvelimen osoite automaattisesti" ja paina OK (kahdesti) ja sulje Sovittimen ominaisuudet.
      5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.
      Jos et edelleenkään pääse Internetiin, tarkista tietokoneemme haittaohjelmien varalta käyttämällä tätä opas:
      Onnea!

      Vastaa

  • PB
    26. helmikuuta 2016 klo 20.18

    Microsoft teredo tunnelointisovitin toimii hyvin mt pc: ssä. Teredo-tunnelin pseudo-rajapintaa ei kuitenkaan ole. Onko se tarpeen? Jos on, kuinka se asennetaan? Kävin vaiheesi läpi, eikä minulla ole sitä vieläkään.

    Vastaa

    • lakonst
      27. helmikuuta 2016 klo 11.10

      @PB: Jos pystyt jo käyttämään Internetiä ilman ongelmia, et tarvitse sitä!

      Vastaa

  • Lila
    16. helmikuuta 2016 klo 12.13

    KIITOS KIITOS KIITOS!!

    Vastaa

  • nick
    1. helmikuuta 2016 klo 12:26

    Lopulta!!!

    Vastaa

  • David Spencer
    17. tammikuuta 2016 klo 1:52

    Kiitos, se toimi minulle Dellin kanssa, jossa on Win 7 Ult, 64-bittinen

    Vastaa

  • Janae
    15. tammikuuta 2016 klo 5:36

    Moi! Kirjauduin järjestelmänvalvojan tilille. Onnistuin jatkamaan, kun asetin arvoksi 0 ja valitsin OK. Myöhemmin käynnistin tietokoneen uudelleen, menin Tietokoneen hallintaan ja valitsin Näytä piilotetut laitteet. Huomasin, että Microsoft Teredo Tunneling Adapter katosi. Ainoa asia, jonka näen nyt, on Teredo Tunbeling Pseudo-Interface. Se siitä. Teinkö virheen? Mitä minun pitäisi tehdä? Kiitos.

    Vastaa

    • Janae
      15. tammikuuta 2016 klo 5:38

      Anteeksi, en lukenut ohjeitasi selkeästi! Pahoittelen.

      Vastaa

    • lakonst
      15. tammikuuta 2016 klo 18.10

      @Janae: Jatka vaiheeseen 3.

      Vastaa

  • Janae
    14. tammikuuta 2016 klo 6.48

    Moi! Noudatin vaiheitasi täydellisesti vaiheeseen, jossa asetin arvon nollaan ja valitsin OK. Kun napsautin OK, näkyviin tuli välilehti nimeltä "Virhe muokkausarvo". Sitten välilehden sisällä luki "Ei voi muokata DisabledComponents: Virhe kirjoitettaessa arvon uutta sisältöä." En tiedä mikä ongelma on. Olen kirjautunut toiseen käyttäjään (ei-hallinnollinen, mutta se ei näytä olevan ongelma). Mitä minun pitäisi tehdä? Voinko korjata tämän?

    Vastaa

    • lakonst
      14. tammikuuta 2016 klo 10.11

      @Janae: Kirjaudu sisään käyttäjällä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

      Vastaa

  • kuha moncrieff
    23. joulukuuta 2015 klo 19.30

    Hei kaverit
    Ajattelin, että koodin 10 mahdollinen syy saattaa olla
    että et ole päivittänyt Windows-ohjelmistoasi muutamaan kuukauteen,
    onko tämä mahdollista?

    Vastaa

  • Nandu Karande
    23. joulukuuta 2015 klo 9.23

    Minulla on sama ongelma koskien Microsoft tereno tunnelointiohjainta, joka ei toimi (koodi 10)
    Noudatan tätä ohjetta..kun 1. uudelleenkäynnistysongelma on ratkaistu, mutta 2. uudelleenkäynnistysvirhe näkyy taas

    Ehdota lopullista ratkaisua

    Vastaa

  • Ei vähän
    10. joulukuuta 2015 klo 20.19

    Moi,
    Minulla on sama ongelma ja Internet ei toimi, se sanoo, että se on kytketty, mutta ei yhteyttä, olen kokeillut muissa laitteissa, eikä wifin kanssa ole ongelmaa!!
    Tarkistin verkkosovittimet ja minulla oli sama virhe, noudatin yllä olevia vaiheita ja kaikki on kunnossa teredo tunneling pseudo – käyttöliittymä, mutta jostain syystä en silti saa yhteyttä Internet!!!

    On todella outoa, koska kaikki toimi eilen oikein, onko jollain ratkaisua???

    Kiitos

    Vastaa

    • lakonst
      10. joulukuuta 2015 klo 20.56

      @Not bit: Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta käyttämällä tätä opas. Erityisesti "Rogue Killer" -apuohjelmalla (vaihe 2) siirry "Hosts File" -välilehdelle ja napsauta "Fix Hosts File".

      Vastaa

  • Kuha
    25. marraskuuta 2015 klo 17.37

    Kiitos paljon kaverit - toimi täydellisesti!

    Vastaa

  • Johny BIG
    20. marraskuuta 2015 klo 20.40

    Ohh, KYLLÄ SE ON ratkaisu vain SEURAAVAA UUDELLEENKÄYNNISTYSTÄ varten :) SEURAAVAN UUDELLEENKÄYNNISTYKSEN jälkeen sinulla on sama ongelma Teredo Tunnelingin kanssa… NIIN POIS, koska EI ole ratkaisua tähän PASKAAN!!! Vittu microsoft. Microsoft on kaikkien aikojen pahin paska. Ihmiset tarvitsevat APPLE-koneita. Hei hei!

    Vastaa

  • Edwin
    23. lokakuuta 2015 klo 9.19

    Hienoa, toimi ensimmäistä kertaa. Kiitos, Ystävällisin terveisin.

    Vastaa

  • Bart Bates
    16. lokakuuta 2015 klo 00.07

    Olen täysin tietämätön, kun kyse on paljon muusta kuin pelkän vaarallisen asian käynnistämisestä ja AOL-kuvakkeen painamisesta kirjautuaksesi sisään. Siksi "toredo ei toimi" sai minut puhvelin. Soitin Comcastille, ja eräs kaveri siellä sanoi, että käynnistä modeemi uudelleen ja sitten tietokoneesi uudelleen ja dot dot dot viole (en voi laittaa sitä juttua e-osion päälle), olen takaisin verkossa. Ilmeisesti yksinkertainen ratkaisu yksinkertaiselle mielelle! Toivottavasti toimii jatkossakin. Jos ei, käyn läpi kaikki edellä mainitut.

    Vastaa

  • kristian
    29. syyskuuta 2015 klo 7.36

    tein ensimmäisen menetelmän ja nyt tietokoneeni ei käynnisty, enkä voi korjata sitä... kiitos

    Vastaa

    • lakonst
      29. syyskuuta 2015 klo 9.06

      @kristian: Käynnistä tietokone ja paina F8 avataksesi Käynnistyksen lisäasetukset. Valitse Korjaa tietokone. Anna järjestelmän suorittaa automaattinen korjaus tai palauttaa tietokoneesi aiempaan toimintatilaan.

      Vastaa

  • chutikarn
    17. syyskuuta 2015 klo 4:53

    Minulle on tehty se, mutta se näyttää sanan
    "Ei voi muokata DisabledComponentseja: Virhe kirjoitettaessa arvon uutta sisältöä.
    Se tarkoittaa?

    Vastaa

    • lakonst
      17. syyskuuta 2015 klo 12:47

      @chutikarn: Oletko järjestelmänvalvoja?

      Vastaa

  • Robert
    24. elokuuta 2015 klo 16.23

    Paljon kiitoksia, toistaiseksi näyttää toimineen.

    Vastaa

  • anil
    18. elokuuta 2015 klo 17.13

    Kiitos paljon, yksinkertaiset ohjeet ja ongelma ratkaistu

    Vastaa

  • Dave
    10. elokuuta 2015 klo 02.32

    Yksityiskohtaisten ohjeidesi mukaan muokattu rekisteri, uudelleenkäynnistys, asennuksen poistaminen, uudelleenkäynnistys, piilotetut laitteet ja ikkunat asensivat sovittimen uudelleen ja se toimii oikein.
    Kiitos paljon!

    Vastaa

  • Travis
    7. elokuuta 2015 klo 13:54

    Kiitos!! :-)

    Vastaa

    • Shahid
      7. lokakuuta 2015 klo 23.32

      Kiitos tietokoneeni toimii

      Vastaa

  • Anton
    4. elokuuta 2015 klo 19.24

    Tämä toimi minulle

    1. Avaa komentokehote

    2. Kirjoita "netsh winsock reset" (ilman lainausmerkkejä)

    3. Kun olet nollannut winsockin, käynnistä tietokoneesi uudelleen.

    Toimii Windows 7 x64 -käyttöjärjestelmässä

    Ei ota luottoa, löytyy tältä sivustolta:

    http://seoroot.com/blog/networking/how-to-reset-winsock.html

    Vastaa

  • Ayush
    29. heinäkuuta 2015 klo 14:23

    seurattuasi toista menetelmääsi, joka on cmd one. teredo-tiedostoni ei näy laitesäätimessä piilotetun tiedoston käyttöönoton jälkeen. mitä nyt teen?

    Vastaa

    • lakonst
      30. heinäkuuta 2015 klo 11.47

      @Ayush: Asenna Teredo Adapter uudelleen > Teredo-tunnelointisovittimen asentaminen

      Vastaa

  • Pa
    16. heinäkuuta 2015 klo 4:56

    Haluan vain lisätä tähän ratkaisuni, jos jollain muulla on tämä ongelma. Korjasin sen erittäin helposti katsomalla toimivan win 7 -kannettavan rekisteriä. Poista vain rekisteriavain kuvista vaiheessa 1 nimeltä DisabledComponents. Rekisterissäni EnableICSIPv6-rekisteriavain puuttui kokonaan, joten loin sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tyhjää tilaa ja valitsemalla DWORD. Nimeä se sitten uudelleen muotoon EnableICSIPv6, anna arvoksi 1 ja napsauta Heksadesimaali-valintanappia. Teredo Tunneling -laitteen huutomerkki on poissa, eikä ongelmia näytä olevan.

    Vastaa

  • Linkki
    4. heinäkuuta 2015 klo 15.13

    Lakonst,

    Ennen kuin näin viimeiset vastausohjeet, kokeilin kaikkia kolmea vaihetta vielä kerran ja huomasin, että kun käynnistin uudelleen tietokoneessa, rekisteriarvo ei enää muuttunut automaattisesti, mutta myös Teredo-sovitin ei muuttunut asennettu. Asensin sovittimen UUDELLEEN ja käynnistin uudelleen. Rekisteriarvo on mystisesti lakannut muuttumasta itsestään, ja sovitin on asennettu ja toimii. Viikon uudelleenkäynnistyksen jälkeen se ei ole enää toiminut väärin. Joten kiitos! Ei aavistustakaan mikä sen korjasi, mutta kaikki on hyvin.

    Kippis!

    Vastaa

  • Linkki
    23. kesäkuuta 2015 klo 13:38

    Toiminut moitteettomasti. Arvostan erittäin yksityiskohtaisia ​​ja selkeitä ohjeita. En ollut edes varma, mitä tuo sovitin teki tai miksi se ei yhtäkkiä alkanut toimia, mutta olen iloinen, että tietokoneessani ei ole jälleen keltaisia ​​huutomerkkejä.

    Onko mitään käsitystä mikä aiheutti toimintahäiriön?

    Vastaa

    • Linkki
      24. kesäkuuta 2015 klo 7.44

      Okei… Minua johdettiin harhaan. Se näytti toimivan sinä päivänä, mutta tänään, kun käynnistin tietokoneen uudelleen, sovitin antaa jälleen koodin 10 (ei voi käynnistyä). Eli lahjoittaminen PayPalin kautta oli turhaa. Mikä antaa? Miksi tämä sovitin ei yhtäkkiä toimi?

      Upouusi PC: Asus Maximus Impact VII, Intel i7 4790k, nVidia GTX680, 16 Gt Kingston Beast DDR3 RAM-muistia, Windows 7 x64 Home Premium 1 Tt Samsung 850Evo SSD: llä.

      Vastaa

      • lakonst
        24. kesäkuuta 2015 klo 11.17

        @Linkki: Olen todella pahoillani ongelmastasi. Onko sinulla palomuuriohjelma asennettuna? Jos niin, poista se. (kuten AVG tai Zone Alarm? Erityisesti ZA: ssa sinun on valittava Ota IPv6 käyttöön -valintaruutu palomuurissa).
        1. Varmista, että kaikki ajurit on päivitetty.
        2. Varmista, että IPv6 on käytössä verkon ominaisuuksissa.
        3. Aseta arvoksi 0 rekisterissä ja käynnistä sitten tietokone uudelleen. (älä poista / asenna teredoa uudelleen) Jos ongelma jatkuu,…
        4. Anna nämä komennot (järjestyksessä, järjestelmänvalvojana) ja käynnistä sitten tietokone uudelleen:
        netsh
        int teredo
        aseta tila pois käytöstä
        int ipv6
        aseta teredo asiakas

        Vastaa

        • Bradley Brewer
          25. kesäkuuta 2015 klo 11.46

          Olin vastannut antamalla lisätietoja, mutta näyttää siltä, ​​että olette poistaneet sen.

          Ainoat asentamani suojausohjelmat ovat samat, joita olen käyttänyt vuosia: Window's Firewall, Avast Free Antivirus ja Malwarebytes Anti-Exploit Free. Olen tarkistanut ne läpi ja läpi etsimässä mitään IPv6-vaihtoehtoihin liittyvää, eikä luettelossa ole mitään rajoittavaa.

          1. Ajurini ovat kaikki ajan tasalla, kuten aina, molemmissa verkon tietokoneissa.
          2. IPv6 on käytössä molemmissa tietokoneissa.
          3. Olen tehnyt tämän vaiheen useita kertoja. Se toimii aina YHDEN uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Kun tietokone käynnistetään uudelleen, rekisteriarvo muuttuu automaattisesti takaisin arvoon 8e, ja tämän jälkeen Teredo-sovitin antaa koodin 10.
          4. Olen myös tehnyt tämän tuloksetta.

          En myöskään voi muodostaa yhteyttä kotiryhmään kummallakaan tietokoneella. Voin käynnistää molemmissa, mutta kumpikaan ei osoita, että verkossa on kotiryhmä… vaikka näen molemmat tietokoneet ja nousen niiden kansioihin toisesta tietokoneesta. Molemmat ovat samassa "kotiverkossa". Molemmat ovat samassa työryhmässä.

          Minulla on Netgear Nighthawk R7000 802.11ac -reititin ja olen myös tarkistanut sen läpi IPv6:een liittyvän... mitään ei ole rajoitettu. Olen palauttanut kaiken oletusasetuksiin. Yritin laittaa eri asetuksia päälle ja pois… Olen käyttänyt vähintään 6 tuntia yrittäessäni selvittää, mikä meni pieleen ja miksi tämä rekisteriarvo muuttuu jatkuvasti takaisin arvoon 8e nollasta.

          En voi ajatella mitään, mitä olen tehnyt viime aikoina, sen jälkeen kun huomasin, että laite ei käynnisty, että olisin muuttunut normaaleista tavoistani. En keksi uusia ohjelmia, joita olen kokeillut.

          Kaikki, mitä löydän Googlen kautta, on noin vuosilta 2011–2013, ja ohjeet sen korjaamiseksi ovat samat kuin tässä, tai yksinkertaisesti kytkeä sovitin pois käytöstä, koska ilmeisesti sitä ei tarvita.

          Kiitos vastauksesta.

          Vastaa

          • lakonst
            25. kesäkuuta 2015 klo 14.01

            Hyvä on. Selvitetään, mikä prosessi muokkaa rekisteriä.
            1. Avaa korotettu komentokehote ja suorita seuraava komento:
            auditpol /set /subcategory:"Rekisteri" /success: ota käyttöön
            2. Avaa sitten Rekisterieditori ja siirry tähän avaimeen:
            HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\TCPIP6\Parameters
            3. Valitse "DisabledComponents" -näppäin.
            4. Valitse valikosta: Muokkaa > Käyttöoikeudet
            5. Valitse "Lisäasetukset".
            7. Valitse "Tarkastus"-välilehti
            8. Napsauta "Lisää"
            9. Kirjoita ruutuun "Järjestelmänvalvojat" ja napsauta OK.
            10. Napsauta "Aseta arvo" -valintaruutua "Successful" -sarakkeessa ja paina OK.
            11. Ota asetukset käyttöön ja paina OK poistuaksesi.
            12. Muuta nyt "DisabledComponents" -arvoksi 0 ja valitse OK.
            13. Sulje Rekisterieditori ja käynnistä tietokone uudelleen.
            Uudelleenkäynnistyksen jälkeen:
            1. Avaa Tapahtumien katselu > Suojaus
            2. Valitse "Rekisteri"-rivit (Task Category) saadaksesi selville, mikä prosessi (prosessitiedot) muuttaa "DisabledComponents" -rekisteriarvoa.
            Onnea!

      • Karvainen
        2. kesäkuuta 2016 klo 17:43

        Kiitos paljon xxx

        Vastaa

  • Bob
    20. kesäkuuta 2015 klo 18.56

    Kiitos tästä!!! Olen sinulle velkaa !!!

    Vastaa

  • Aditi
    15. kesäkuuta 2015 klo 8.10

    Kiitos paljon!!!

    Vastaa

  • Lisa Newlin
    30. toukokuuta 2015 klo 17.40

    KIITOS!

    Vastaa